> willie's crazy creations: Acht uur in de morgen...

donderdag 19 augustus 2010

Acht uur in de morgen...

...dat is altijd zo'n heerlijk moment...
Iedereen na de ochtendspits hier in huis de deur uit, de wasmachine draait en de eerste was ligt al weer gestreken in de mand. En dan lekker dat eerste kopje koffie...Zoals je hier kunt zien wordt die koffie gedronken uit een beschadigd kopje, waarvan het schoteltje ook al gesneuveld is maar waar ik op een of andere manier nog maar geen afstand kan doen.
Net even foto's gemaakt van de vorderingen van Sanne's winterjas. De buitenjas zit zo ver mogelijk in elkaar, de voeringjas ook. En nadat ik gistermiddag mijn borduurmachine op heb gehaald bij Huissteden in Barneveld kon ik gisteravond weer aan de slag met de borduurtjes. Vanavond nog twee borduurtjes maken en dan kan de jas helemaal worden afgemaakt. Ik zit al weer vol met nieuwe ideeen, heerlijk...Oh ja, deze serie borduurtjes is vanaf vanavond te koop bij Kunterbunt-Design...

1 opmerking:

Adriana zei

Die jas wordt echt met de dag mooier. Echt heel leuk om de vooruitgang te zien. Ik heb ook één zo'n beschadigd kopje in de kast. Heeft niet echt sentimentele waarde of zo, maar ik kan er op de een of andere manier geen afstand van doen.

groetjes Adriana