> willie's crazy creations: Daphne

zondag 25 november 2007

DaphneEen paar dagen geleden kondigde ik het al aan dat ik een sweatvest Daphne ging maken. Het moest passen bij het Uli-rokje dat ik daarvoor gemaakt had, zodat het als setje gedragen kan worden. Het vest is klaar op de knopen na...Ik ga er drukknopen in maken, maar die kan ik pas woensdag kopen, dus zolang mag Sanne er nog even op wachten... :-)
Ik heb het vest gemaakt uit restjes tricot en sweattricot in lichtblauw, rood en zandkleur. Dezelfde motieven en bandjes uit het rokje komen terug in het vest. Als extra een goudkleurige glitterbambi op het voorpand en een paar glitteregeltjes op de achterkant...Sanne vindt hem geweldig...en zelf ben ik ook wel tevreden....:-))
Ik stelde deze vraag ook al op Sancho, maar die drukknopen, moeten dat speciaal jerseydrukkers zijn of mogen dat ook anorakdrukkers zijn????

1 opmerking:

Lilian zei

nou, daar mag je best tevreden mee zijn inderdaad! Mooi geworden hoor! Ik ben benieuwd naar een foto van Sanne met het setje aan, maar we moeten dus wachten tot woensdag, jammer, ik heb hier nog wel wat gekleurde jerseydrukkers voor je....
groetjes van Lilian