> willie's crazy creations: Flora en Lore

donderdag 27 augustus 2009

Flora en LoreEindelijk weer eens een set genaaid. Dat was lang geleden. Net drie weken vakantie achter de rug, en kort daarvoor had mijn brother borduurmachine het begeven. Gelukkig heb ik inmiddels een nieuwe borduurmachine, wat ben ik er blij mee....En nu kan ik ook de grote borduurpatronen gebruiken, geweldig.
Na de vakantie lagen er drie series op me te wachten om proef te borduren. Dat ging helaas niet meer lukken, dus ik heb er een uitgekozen en heb me daarop uitgeleefd. Deze borduurserie heet: Schwedische Tischdecke, en is van de hand van Gretelies. Vanaf morgen is de serie te koop bij Kunterbunt-design.
Het patroon van de broekrok (die overigens iets te lang is naar mijn zin) is Lore, van Farbenmix. Voor het shirt heb ik het patroon Flora gebruikt, ook van Farbenmix. Sanne wilde de set direkt al aanhouden naar school. Nu is ze thuis om te eten, en wil ze toch liever iets luchtigers aan. Net wat ik haar had voorspeld! Hmmm, winterschoenen hebben we nog niet. Dat zou toch eigenlijk wel moeten onder een dergelijke set... ;-)7 opmerkingen:

Isabelle zei

Leuk stelletje geworden samen! En....leuk die Puhrehstof zo gecombineerd ;-).

Gerda Hartman zei

Helemaal super. Mooie stoffencombi!

Joozz zei

Wat een super mooie set is dit geworden! Staat Sanne geweldig. En kan ook met slippers hoor :-).
groetjes, Josette

Steffi zei

Leuk Flora en Lore!Mooie stoffen!

Groetjes,Steffi

Jozina zei

Zo, jij bent alweer lekker bezig geweest zeg!!!!!!
Staat Sanne goed (ook met slippers hoor)
Fijn dat je nu ook groter kunt borduren.

groetjes Anita

Hannie zei

Een hele leuke set geworden, Willie. Ik vind de broek niet te lang hoor, ik vind eerder het shirt erg dicht bij de hals zitten. Of zit dat in de foto's.

De nieuwe Serie van Gretelies is errug leuk. Ik had 'n paar geleden al 'ns 'n Dala paardje als borduur gekocht bij de Embroidery Library maar deze vind ik leuker, haha.

Groetjes, Hannie

A Colourful Life zei

Wow wat een mooie set zeg! Ik heb deze helemaal gemist geloof ik. Dus vandaar nog even deze late reactie. Prachtig shirt! Echt super gedaan.