> willie's crazy creations: seemannstattoos

zondag 30 augustus 2009

seemannstattoos

Het gaat al goed met onze najaarsgarderobe, ik ben nog nooit zo vroeg begonnen met het maken van najaars- en winterkleding. Ik ben veel meer van de zomerkleding. De broek is gemaakt naar het patroon Carina, van Farbenmix, het shirt komt uit de Ottobre winter 2008, een heel gewoon basisshirt maar dan voor ietwat steviger meisjes. De borduurtjes ben ik helemaal verliefd op, gelijk al op het eerste gezicht. Ik kon dan ook niet kiezen welke ik zou gebruiken en heb ze dan ook maar (bijna) allemaal gebruikt. Ze komen uit de serie Seemannstattoos van Kunterbunt-Design en zijn getekend door Gretelies.

Bij het laatste borduurtje ging het trouwens niet helemaal goed bij de op een na laatste kleur. Daardoor verschoof het raam van positie en dat kreeg ik niet meer helemaal goed. De letters : Sailor girl, die in de banner onder het meisje horen te staan en het mondje ga ik nog met watervaste textielstift een plekje geven. Dat moet volgens mij best lukken. En de volgende keer moet ik dus niet te snel beginnen maar even netjes de startpositie noteren, zodat ik de machine altijd weer in de juiste positie terug kan plaatsen...3 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Ik vind het megastoer geworden. Ben heel benieuw hoe het staat!

Diana zei

Mooi stoer setje voor Sanne, staat haar erg leuk! Originele borduurtjes ook en het Ottobre shirt zit haar erg mooi.

groetjes Diana

emilie zei

wat een leuke set zeg,stoer maar toch echt voor ene meisje,staat haar ook heel leuk,en ach ja een model met kuren is juist leuk,krijg je vaak de grappigste foto`s van.
groetjes emilie