> willie's crazy creations: Blij!!!

donderdag 10 september 2009

Blij!!!


Had ik al eens verteld hoe blij ik ben met mijn nieuwe borduurmachine??? Zo niet, dan wil ik het nu nog even laten weten.. ;-)). Vanmorgen de paarse Antonia geknipt en in elkaar gezet, de grijze Antonia lag er al een paar dagen...6 opmerkingen:

Hannie zei

Fijn dat je nieuwe borduur zo goed bevalt, ik ben zelf ook erg blij dat ik 13x18cm kan borduren. En dat paarse shirt, WAUW, dat is echt heel mooi en STOER. Mijn Jonelle zal dat ook wel vinden. En wat doe je dat snel maar je hebt natuurlijk ervaring met Antonia ;-) Het grijze shirt is ook erg leuk, die Russische vogeltjes blijven schattig.
Groetjes, Hannie

Gerda Hartman zei

Je mag het zo vaak zeggen als je wilt hoor! Van zoiets wordt je ook blij. Leuk shirtjes. Ik herken al mijn favoriete stofjes. De stofjes van het eerste shirt liggen hier ook allemaal of anders zijn ze gebruikt. Ben benieuwd hoe het rokje verder geworden is.

Joozz zei

Dat mag je zo vaak roepen als je maar wilt hoor! En het straalt ook van je kledingstukken af, wat een super shirts heb je weer gemaakt. Zo'n grijze met 1 mooie grote borduur is een heel mooi basisstuk. Je hebt me weer op een idee gebracht.
Groetjes, Josette

Lilian zei

Prachtige borduurtjes wil je ook blijven borduren, die zijn zo mooi! Leuke shirt geworden!

Zussies zei

Prachtige shirts en dat je blij bent met je borduurmachine is wel te zien aan je mooie creaties!

Groetjes Jenny

Aline zei

Wat een ontzettend leuke shirts, allebei! En fijn dat je zo blij bent met je machine, gelukkig maar! :-)