> willie's crazy creations: Wat kan het toch vreemd gaan in het leven...

vrijdag 11 september 2009

Wat kan het toch vreemd gaan in het leven...Eerder dit jaar vond ik via forum van Vereninging Sancho familie van familie...Lekker vaag he...Maar Gerlily bleek een nicht van mijn tante te zijn...En we vonden het allebei bijzonder dat er zo veel creativiteit in de familie zit...Vandaag vond ik via het internet een ander familielid, met wie ik nooit eerder contact had gehad. Mijn achternichtje in Namibie, door het grote leeftijdsverschil van wel tien jaar waren we vroeger niet in elkaar geinteresseerd, en nu blijkt dat kleine nichtje een enorm leuke webwinkel te hebben waar ze allerlei leuke dingen verkoopt met een Afrikaans tintje...Geweldige dingen en ik zal vast nog wel eens wat bij haar kopen... Hier kan je zien wat voor moois ze allemaal maakt... Ze heeft het creatieve van geen vreemde, want haar oma was ook al zo creatief en haar moeder maakt ook de mooiste dingen...
Op zo'n moment besef je weer hoe dicht bij elkaar je kunt zijn ook al woon je heel ver bij elkaar vandaan....5 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Willie wat een leuk stukje! Zo zie je maar hobby verenigt en zit in het bloed!

Judith zei

Wat een leuke webwinkel! Wat leuk om elkaar zo weer te "ontmoeten" en zo zie je maar weer. Creativiteit zit bij jullie familie echt in het bloed.

Prettig weekend!

Groetjes Judith

Hannie zei

Ziet er leuk uit bij die nicht van jou. Tja, bloed kruipt waar het niet gaan kan zegt men altijd. Dat zal ook wel voor creabeativiteit gelden denk ik.
Groetjes, Hannie

Collie-Collie zei

Wat ontzettend leuk om op die manier je familie terug te vinden! Leuk dat dan ook blijkt dat iedereen het creatieve-gen heeft. Mooie stofjes gebruikt ze!

Groetjes, Collie

BiBaBoBje zei

He Willie, dank je wel voor de gratis reclame ;-). Ik vind het hardstikke leuk dat we elkaar zo weer ontmoet hebben. Tot snel