> willie's crazy creations: Jessie 2 en 3, Sophie, Klein Fano en Wangerooge

zondag 19 februari 2012

Jessie 2 en 3, Sophie, Klein Fano en Wangerooge

Hoog tijd voor een blog-update. Al weer een week geleden dat ik wat schreef, en in die tijd best nog een en ander gemaakt. Sommige dingen zijn trouwens al langer dan van een week geleden. Zo maakte ik voor Sanne's verjaardag het jurkje Sophie, en daar onder een shirtje Klein Fano. Omdat ik niet genoeg stof had voor lange mouwen werden het kort mouwen en draagt Sanne er een witte longsleeve onder. Het tuniekjurkje valt lekker kort en daarom draagt ze er een strakke broek onder. Staat lekker pittig. Als detail maakte ik een soort buttonbroche-systeem. Daarbij kwamen de kamsnaps uit Lilians winkeltje weer goed van pas.


Verder maakte ik voor Sanne een lekkere velourstrui naar het patroon Wangerooge. Heel basic maar het staat haar erg leuk. Het was passen en meten om alle patroondelen uit de stof te krijgen maar het is gelukt! De borduurtjes komen uit de serie Eiskaltes Vergnügen van Kunterbunt-design.


Daarna maakte ik voor mezelf nog twee wikkelrokjes naar het patroon Jessie van MiouMiou Schnittmuster. Een echt succesnummer wat mij betreft. Ik gebruikte voornamelijk stofjes uit de oude doos ;-)
Bij het roodgebloemde exemplaar heb ik een precies bijpassende tregging en shirt. De tweede bestaat uit drie laagjes stof in plaats vanuit twee en heeft een chique uitstraling vind ik zelf. Ik ga deze met zwart combineren.


En als laatste heb ik nog een shawltje gemaakt dat ik afkeek van de site van Traumschnitt. daarin kon ik de restantjes van de mooie lapjes van Jessie 1 nog mooi kwijt. Samen met Josette heb ik zitten passen en meten en dit is het resultaat. Het uiteindelijke meten en knippen was het meeste werk, het zat verder snel in elkaar.Zo, dat was het wel weer voor deze keer. Nu ga ik lekker met een boek op de bank... ook een van mijn hobby's ;-)


6 opmerkingen:

Juffrouw Tuttebel zei

Dat ziet er allemaal weer super leuk uit!
De rokjes zijn leuk zeg!
Veel plezier met lezen.

Groetjes Arjanne

Jessica zei

Willie, ik heb je de Liebster Award gegeven omdat je voor mij een inspiratie bent.

Clipping Path Service zei

I gotta bookmark this website it seems extremely helpful very useful. Thanks

Clipping solutions zeiThis is really so much needful for digital marketers. Thanks a lot for your lovely blog post.\
clipping path service

Photo Editing Services

raster to vector conversion service


換妻社團俱樂部 zei

色色網
裸露美女寫真
網路校園美女寫真
射精就是快樂
成人影音
色18禁三級片
通博運彩分析
一葉情貼圖片區
馬上博彩

Jasa Fotocopy Buku Murah Jakarta zei

The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Aqur Printing Jakarta wish you deign to visit my website, thank you :)
Digital Printing Rawamangun
Digital Printing 24 Jam
Percetakan Jakarta Timur
Digital Printing Jakarta
Digital Printing Jakarta Timur
Digital Printing 24 Jam Rawamangun
Jasa Fotocopy Jakarta
Jasa Fotocopy Murah
Cetak Buku Umroh Haji