> willie's crazy creations: Zal ik jullie eens jaloers maken???

donderdag 24 juni 2010

Zal ik jullie eens jaloers maken???


Heb hele leuke nieuwe stofjes gescoord, waaronder een uit de nieuwe wintercollectie. Het zijn allemaal tricotjes...Ben helemaal blij... Nu nog tijd maken om alle plannen in mijn hoofd uit te voeren...

21 opmerkingen:

Joozz zei

oh, ik heb helemaal de neiging om meteen op de fiets te springen om op de markt die poppetjes te kopen. Die zijn inderdaad helemaal geweldig!! Of komen ze niet hier van de markt?
Groetjes, Josette

Willie zei

gauw, gauw josette, het was maar een enkele rol die hij voor de proef had meegenomen en hij was al haast op...rennen...

Willie zei

en het was bij die man die zo liefdeloos met stofjes omgaat, weet je wel...

PeTrA zei

Jaa die met die poppetjes zag ik ook op de markt in Utrecht! (alleen pakte de goede man de hele rol weg toen ik vroeg wat ie koste.. onder gemompel van "die is een stuk duurder dan de rest" en gooide hem zo in zn auto :|) Naja toen had ik er geen zin meer in dus scoor ik hem wel bij een ander binnenkort. Maar.. hij is super! Evenals de andere lappen ;)

PeTrA zei

ff toevoeging.. ik had het ook aan het eind van de markt bij die man die idd te chaggo is om achter zo'n vrolijke lappenboel te staan ;)

Willie zei

@ Petra, dat is dezelfde man, en hij zei ook al dat hij eigenlijk voor duurder weg moest. ik betaalde 7.95 euro

Lilian zei

ohhh, steek je onze ogen uit... :)
hahaha, geniet er maar lekker van hoor, erg leuk, ook die sterretjes!!!

PeTrA zei

Wat een gans zeg die gast! Hij zei tegen mij dat ie er 13 euro voor moest hebben en gooide hem toen gelijk achter zich de wagen in! Ik ben toen gelijk weggelopen.. graag of niet hoor en nu dus helemaal niet meer! Maar hij is mooi.. en zal straks vast wel bij meerderen verkrijgbaar zijn ;)

Anoniem zei

Groen en geel zie ik boehoe
hihi
Ik wil die poppetjes ook, hopelijk is hij snel online te verkrijgen, maar niet voor 13 euro!!

Femke zei

Ohhh, die met die Chinese poppetjes, geweldig stofje!

Willie zei

oh ja, ik herken die man helemaal in dat verhaal, dat is hem helemaal...
eigenlijk is het tegen mijn principe om bij hem te kopen maar kon het niet laten

PeTrA zei

Hihi hier wint het stofje het ook vaak van mijn verstand hoor ;)

Dora zei

Die man MOET familie, misschien zelfs wel getrouwd met die vreselijke nurkse vrouw die hier in de stoffenzaak in Leuven staat. Het stofje is echt te gek Willie! Leuk man, met al die poppetjes.

Willie zei

het zou verboden moeten worden dat zulke nare mensen zulke mooie stofjes aanraken... ;-)) ze zijn het gewoon niet waard...

Doekedoeke zei

Hij is prachtig!! Ik ben zowieso op iedereen die nu met lapjes en naaimachines in aanraking komt jaloers! Zit nog steeds in de ´verhuizing´ en we leven nog in de keuken... hopelijk kan ik na de zomer weer aan het naaien... maar dan heb ik wel een heel seizoen overgeslagen :( Baaaaaaaaaalen!

Arjanne zei

Neeeee zeg wat een leuke stofjes!!!!
Ja hier maak je iedereen jaloers mee.
Heerlijk dat je ze al hebt!

Groetjes Arjanne

Joozz zei

Ik kon het niet weerstaan en ben inderdaad naar de markt gefietst. Hij was al aan het opruimen maar wilde me nog net te woord staan. Helaas was het stofje al helemaal uitverkocht. Komt pas weer in augustus.
Gelukkig fietste ik op de terugweg langs de Bado (fourniturenzaak in Zeist) en heb ik daar tig meter band gekocht :-).

Willie zei

@ josette, wat een pech....hopelijk ben je er in augustus op tijd bij...kan je nu vast gaan bedenken wat het moet gaan worden..

esther van tellingen zei

Wow het is echt een mooi stofje en ook al kom ik vanwege de afstand maar soms op de markt, ik weet precies bij wie je hem gekocht hebt haha. Veel plezier er mee

Mirella zei

wauw die stof is inderdaad helemaal geweldig !!! heel erg mooi !!

Willie zei

haha esther, zijn "roem is dus echt wereldwijd verbreid..."maar nogmaals, het zou verboden moeten worden dat mensen met zo'n desinteresse tussen die mooie lappen staan...