> willie's crazy creations: Een derde Silverlake....

woensdag 2 juni 2010

Een derde Silverlake....


Ik ben gisteren begonnen aan mijn vierde jas van dit seizoen.
De eerste maakte ik voor Zefanja, dat was een Xanthos. Daarna maakte ik twee Silverlake jacks voor Sanne. Die zie je hier en hier. Ik kijk er altijd met zo veel plezier naar als ze ze draagt. Van zelfgemaakte jassen heb ik toch altijd veruit het meeste plezier... Nu maak ik een Silverlake voor mijn andere neefje, Tumelo. Tumelo is helemaal voetbalgek, en is een groot fan van FC Twente. Met de nieuwe voetbalborduurtjes van Kunterbunt-Design die vanaf donderdagavond te koop zullen zijn maak ik een jack van een groene denimachtige stof, die ik eerst voor een jas voor Sanne had bestemd. Maar ja, hoeveel jassen heeft een kind nu helemaal nodig... Gisteravond ben ik begonnen met patroon tekenen, knippen en ook de eerste borduurtjes en naden zijn al gemaakt. Jammer gewoon dat ik de rest van de week dan weer veel moet werken zodat de jas voorlopig nog niet klaar zal zijn...Nou ja...met de mooie dagen die er aan komen hebben we ook geen jas nodig... ;-).

Kan iemand me trouwens vertellen wat de volgende foutmelding betekent die ik op mijn machine te zien krijg bij een van de borduurtjes???

1 opmerking:

Anoniem zei

Zo te zien wordt het een echte stoere voetbaljas. Ik blijf mee spieken ;)

En de foutmelding is verkeerde borduurring. Even een andere borduurring aanklikken in embird of het patroontje iets verkleinen. Succes