> willie's crazy creations: Miss Liber-t

dinsdag 20 april 2010

Miss Liber-t


Sanne vertrouwde me vanochtend toe dat roze niet meer haar lievelingskleur is. Ik vroeg haar wat nu dan haar lievelingskleur is. Haar eerste reactie was: blauw. En even later zei ze: eigenlijk rood, wit en blauw. De kleuren van de Nederlandse vlag...Hmmm, zat ik even goed...De nieuwe jas van Sanne is wit met rode en blauwe accenten. Alleen is het niet de nederlandse vlag, maar het thema is miss Liber-t...Een geweldige nieuwe borduurserie die vanaf vrijdag te koop is bij Kunterbunt-Design. Heb me er heerlijk op uitgeleefd. De patroon van de jas komt uit het boek van Sabine Pollehn en Nancy Langdon. Omdat ik nogal gehaast was ging er veel fout, in totaal heb ik de jas misschien wel twee keer genaaid. Maar ik ben tevreden over het resultaat. En Sanne ook. Ze is net in haar nieuwe jas naar school vertrokken...7 opmerkingen:

Titia zei

Superleuk geworden!! Wat een leuke borduurpatroontjes zijn dat zeg!

Dus je mag nu helemaal geen roze meer naaien??

Joozz zei

Wauw! Wat een super jas! Nog veel mooier dan in het boek.
Groetjes, Josette

Hannie zei

Hij is superleuk! en hij staat haar geweldig leuk. Leuk dat de jas achter ook zakken heeft, komt precies mooi uit zo met de borduurtjes. En ik vind deze veel leuker dan die uit het boek.

Maarruh ... wil je me nu vertellen dat Sanne helemaal niet wist dat je 'n witte jas voor haar aan het maken was?? Willie, ik ben geschokt ;-) Als ik dat hier zou doen, zou ik grote kans hebben dat ze 'm dus echt niet aantrekt ;-(

Groetjes, Hannie

Willy zei

Hij is echt super, hij ziet leuk uit.
Mag ik de 1e twee foto's??

groetjes Willy

Arjanne zei

Ooh wat mooi zeg!!
Het staat Sanne geweldig.
Maar goed dat het geen roze jas was:-)
Kleine dames worden groot.

Groetjes Arjanne

Collie-Collie zei

De jas is prachtig geworden. Lekker zomers van kleur en mooie accenten!! Hij staat haar heel goed en ze is er zo te zien hélemaal superblij mee!!

Groetjes, Collie

mymaki zei

toll, deine jacke!
das freut die mama von miss liber-T ;o)

:: lieben gruß von maki