> willie's crazy creations: twijfels over stofkeuze

woensdag 14 april 2010

twijfels over stofkeuze

Deze jas wil ik gaan maken:en ik wil kiezen uit deze stofcombinaties...wat vinden jullie?? de donkerblauwe stof is canvas, de witte stof is waterafstotende jassenstof...Ik heb eventueel ook nog rode babyrib maar dat lijkt me minder geschikt als zomerjasje voor er bij... als ik de witte stof gebuik doe ik er een rode of blauwe rits of drukkers in voor het contrast...
Ben heel erg benieuwd naar de reacties...

11 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik vind de combinaties allebei mooi. Het één is praktisch qua kleur, de ander praktisch qua waterafstotendheid. Hmmm. Ja, wat zou ik zelf doen?!?! Eh eh eh eh, ik denk de witte waterafstotende stof, lekker zomers zo....

Groetjes, Collie

Arjanne zei

Ik zou voor de waterafstotende gaan.
Mooie stof en heel praktisch.
Succes met je keuze!!

Groetjes Arjanne

Judith zei

Ik ook. Maar ik vind ze eigenlijk beide heel mooi....
Heb je ook niets aan natuurlijk.
De witte waterafstotende zou ik toch kiezen.

Groetjes Judith

PeTrA zei

Ik vind ze allebei mooi maar zou zelf ook voor de waterafstotende stof gaan.. mooi zomers en lekker praktisch ook nog!

groetjes.. Petra

Anoniem zei

Ik zou beide maken ;-) Voor een sombere dag de donkere en voor de andere de witte. Heb je voor het najaar ook alvast een jas. Maar als je daarvoor niet genoeg stof hebt, zou ik de witte doen.

Groetjes,
Josien

Ruby zei

Ik vind ze ook beide mooi, maar zou voor het zomerse effect voor de witte gaan.. Dan kan je van die blauwe nog een mooie tussenjas voor de herfst maken :D

Willy zei

Ik denk dat je de witte waterafstotende moet nemen (moeder heeft ook gekeken), hij is alleen snel vuil en dat met Sanne. Of ga je er van uit, de hele zomer geen jas aan??? Zou niet gek zijn.

groetjes van ons.

Zussies zei

Ik zou ook voor de witte waterafstotende stof gaan! Mooie stofjes trouwens.

Anoniem zei

De witte waterafstotende.
Om twee redenen: 1. De canvas kreukt (en zul je dus na een wasbeurt (flink) moeten strijken)daarnaast is hij niet waterdicht.
2. De witte is waterafstotend, dus kun je ook met een sopdoekje even afnemen PLUS, na een wasbeurt hoef je niet te strijken. ZO houd je tijd over om te naaien óf in de zon te zitten -:)

Groetjes,
Mira

Hannie zei

Ik vind ze allebei leuk, bij de donkerblauwe komen de 'stars and stripes' wat beter uit maar de witte is weer wat zomers!

Maar mijn mening is dat je het aan Sanne zelf moet vragen, Willie! (streng hè), daar is ze toch oud genoeg voor? En als ze zich er toch geen voorstelling van kan maken, dan mag jij kiezen, LOL.

Stoer jack trouwens, zal Sanne wel leuk staan.

Groetjes, Hannie

nolly zei

Oh, zo te zien ben ik de enige die voor de blauwe stof zou gaan. vind de combinatie mooier. Met wit lijkt me saaier.