> willie's crazy creations: wordt dit ook een jas??

woensdag 21 april 2010

wordt dit ook een jas??Ik kan er zo van genieten als Sanne een zelfgemaakte jas draagt...dan krijg ik altijd direkt zin in het maken van nog een jas.... zo liggen nu deze stofjes naar me te lachen en roepen er om tot jas te worden omgebouwd...maar welk model??? ik vind de boordstof hier helemaal geweldig bij dus die wil ik zeker gebruiken....het wordt dus iets jackerigs, maar wat??? weer een Felix? daar heeft ze er al drie van gehad, wel allemaal winterjassen, nog nooit een voor de zomer...wel een heerlijke speeljas en met als groot voordeel een capuchon..... een Toni??? dat model heeft ze deze winter ook gedragen en staat haar echt supergoed...maar ja, weer geen capuchon...hmmm, nog even over nadenken... Ik weet al wel welke borduurtjes ik er op ga maken...Dat wordt weer een en ander uit de serie Cosmic Girl van Kunterbunt-Design.
Verder vond ik in mijn stoffenvoorraad deze prachtige gele stof terug, jaren geleden voor 2.50 per meter gekocht bij de Stoffenkraam...ik vind hem nog steeds prachtig....maar wat maak ik er van...ben heel benieuwd naar jullie suggesties....

3 opmerkingen:

Jozina zei

Oh Willie dat linker stofje met die hartjes, heb je dat heel toevallig dit seizoen gekocht of vorig jaar al?
Vorig jaar heb ik het verschillende keren in mijn handen gehad omdat ik hem zo leuk vond, helaas vind mijn jongste dochter dit soort stofjes niet leuk meer, dus heb het laten liggen.
Later zag ik op een fair iemand met zelfgemaakte damesrokjes en daar hing ook een rokje van dat stofje, dat had ik er dus niet van kunnen bedenken een rokje voor mezelf.
Dit jaar veel om gezocht maar helaas nergens meer kunnen vinden natuurlijk ....

...heb niet eens gelezen wat jouw plannen ermee zijn....

groetjes Anita

Diana, zei

Leuk stofje! Ik zie er wel een Esi in...

{ Celiescrapz ...} zei

Leuk stofje zeg! , misschien een smockjurkje?