> willie's crazy creations: Silverlake twee

zaterdag 1 mei 2010

Silverlake twee


Helemaal tevreden zijn Sanne en ik met haar witte Silverlake jack. Maar...erg praktisch is het niet...in de anderhalve week dat ze het jasje droeg is het al meerdere keren in de was geweest...wit is niet echt heel praktisch voor een spelend kind... Daarom moest er een tweede jack komen, en van het ene uiterste in het andere...deze werd zwart... een beetje skai-achtige stof heb ik er voor gebruikt, en gevoerd met een kakelbont stofje. Het is weer een Silverlake geworden. En hoewel ik exact dezelfde maat maakte is deze versie ietsje wijder uitgevallen... Het jack is versierd met veel borduurtjes (meer dan twintig) voornamelijk uit de twee borduurseries Tattookids. De eerste serie (met buttons) is al ruim een week te koop bij Kunterbunt-Design. De tweede serie is vanaf komende donderdagavond bij Kunterbunt-Design te koop. Het bijpassende webband kan je bij Farbenmix kopen en maakt het helemaal compleet. Ik zal morgen of overmorgen nog even foto's maken van het jack zonder inhoud zodat de details wat beter te zien zijn...lastig fotograferen nog, zo'n kind in actie... ;-)

Bij een dergelijk jasje hoort natuurlijk een stoere blik:Oh ja...en zo mooi zijn de bloesembomen bij ons in de straat momenteel:

7 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Hij staat haar wel super stoer en wat een leuke foto's!!

Mariette zei

Inderdaad een stoer jack, erg leuk geworden!

Groetjes, Mariëtte

Zussies zei

Wat een stoere meid in een al even stoere jas. Leuke foto's!!

Ruby zei

Het zijn geweldige jassen geworden. Ik had het Farbenmix boek gekregen en vond die jas eigenlijk helemaal niet leuk, maar nu ik jouw voorbeelden heb gezien zit ik toch te kijken of ik hem ga maken.
Bedankt voor de inspiratie...
groetjes
Ruby

Arjanne zei

Wat een onzettend mooie stoere jas!
Het zit perfect bij Sanne.

Prachtig hè al die bloesem.
Je wordt er zo vrolijk van.

Groetjes Arjanne

Willy zei

Willie, je hebt hem echt goed gemaakt, echt super en wat staat hij Sanne goed.
De foto's van de bloesem zijn ook mooi.

groetjes Willy

Hannie zei

Ze kijkt wel echt 'super chill' hè, haha, staat haar leuk hoor, lekker stoer.
Groetjes,