> willie's crazy creations: PIF (pay it forward)

dinsdag 11 mei 2010

PIF (pay it forward)
Vandaag werd ik verrast met een leuke attentie, gemaakt door Josette, in het kader van een PIF (pay it forward-actie) Een paar weken geleden was er op Josette's blog hier meer over te lezen. Ik plaatste een reactie en was een van de gelukkigen waarvoor Josette aan de slag ging. Dit leuke pakje vond ik vanmiddag op mijn deurmat. Nu is het de bedoeling dat ik een PIF ga organiseren. Jullie mogen dus een reactie hier achter laten en uit de reacties kies ik er drie voor wie ik iets moois probeer te maken. Ook voor Josette ga ik iets moois maken. Omdat ik in ieder geval de eerste twee weken nog erg druk ben moeten jullie een beetje geduld met me hebben hoor. Ik denk dat ik maar een einddatum ga vaststellen...Uit de mensen die voor 31 mei een reactie achter laten op mijn blog worden er drie gekozen....Ik ben benieuwd! Bedankt Josette voor je mooie cadeau!

4 opmerkingen:

Hannie zei

Ik doe mee hoor ;-) Zou ik dan eindelijk 'ns wat winnen (LOL), heb al zo vaak meegedaan met give-aways maar nog nooit geluk gehad. Maar je weet maar nooit hè??
Groetjes,

Lilian zei

Josette had mij haar geheimpje verklapt en mij daardoor op een idee voor moederdag gebracht, ik heb het van haar nageaapt... Hij is erg mooi geworden met een mooi blocnootje erin! Leuk, ik wil ook best wel meedoen, ik heb wat goed te maken :)

Collie-Collie zei

Ik zal ook even bij Josette op haar blog kijken wat PIF nou is. Want ik heb die kreet geloof ik wel een paar keer voorbij zien schuiven.... maar er ging niet direct een lichtje aan (hersens staan nog in standje vakantie, geloof ik!!).

Bij deze heb ik me aangemeld, hahaha!!

Groetjes, Collie

Mama en zo zei

Leuk, ik wil wel meedoen!