> willie's crazy creations: Klein Fano met Waldgezwitscher

donderdag 20 mei 2010

Klein Fano met WaldgezwitscherVanmorgen hoorde ik mijn huishouden schreeuwen om aandacht...maar mijn naai- lock- en borduurmachines presteerden het om nog harder te schreeuwen en daar kon ik echt geen weerstand aan bieden. Dus de boel de boel gelaten en aan de slag gegaan met een shirtje (klein Fano) dat ik al geknipt had liggen. Ik heb er een borduurtje op gemaakt uit een nieuwe serie die vanaf vanavond te koop is bij Kunterbunt-Design. De naam van de serie is WaldgezwitscherVoor de broek die ik er bij gepland had en die ook al geknipt ligt heb ik helaas vandaag geen tijd meer. Maar daar hoop ik morgenavond mee aan de slag te gaan.

4 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Heel lief geworden. Amy heeft vandaag Caprica aan en hij zit bij haar heel mooi. Ik vind hem qua pasvorm bij haar beter staan dan de Yelena.

PeTrA zei

Ooh dat stofje vind ik zooo geweldig! Ik kan het helaas nergens meer kopen in blauw.. echt van die stofjes die nooit vervelen en waar je met moeite de schaar inzet ;)
De borduurtjes komen hier ook zeker te weten.. erg leuk geheel zo!

groetjes.. Petra

Collie-Collie zei

Wat een snoezig stofje en borduurtje!! Die riepen natuurlijk samen met de machines in koor dat ze een shirtje wilde worden!!!

Groetjes, Collie

Hannie zei

Ik heb de borduurserie ook al op andere blogs voorbij zien komen en ik vind 'm heel leuk.
Maar dit t-shirt is echt SUPER! Wat 'n mooie tricot, waar heb je die nu weer vandaan? Ik let kennelijk nooit goed op, haha.
Ben benieuwd naar je broek.
Groetjes,