> willie's crazy creations: Xater 3... ik ben er zelf verliefd op ;-)

vrijdag 16 december 2011

Xater 3... ik ben er zelf verliefd op ;-)

 


Je hebt van die werkstukken dat je zelf al van te voren weet dat het helemaal naar je zin gaat worden. Dat had ik met dit shirtje dat ik maakte voor mijn nieuwe neefje Mbuso. Het is weer een Xater geworden, alweer een favoriet patroon van me. Eerst had ik maat 86/92 uitgetekend maar dat leek zo ontzettende klein. En omdat de joggingstof zo weinig rekbaar is durfde ik dat niet aan. Ik tekende dus maat 98/104 en het paste precies uit het piepkleine lapje grijze joggingstof dat ik nog had. De mouwen maakte ik van een heerlijk zachte dikke tricot. En de borduurtjes komen uit de serie Pingu Parade van Kunterbunt-design. Ik denk dat het shirt al met al nog te groot zal zijn maar dan kan hij het hopelijk volgend jaar aan.
Toen het shirtje klaar was heb ik nog even gewerkt aan de Farbenmix Adventskalender, ik ben helemaal bij. Morgen heb ik geen gelegenheid om er aan te werken maar zondag kan ik de achterstand wel weer wegwerken.

9 opmerkingen:

Joozz zei

Geweldige trui! Wat een mooie kleuren bij elkaar.
Groetjes, Josette

Lilian zei

Jaaa, die is LEUK!!!

Zaanse Zolder zei

Die trui is zeker COOL !
Mooi gemaakt hoor!

Roelof en Marijke de Wit zei

prachtig shirtje, we kunnen niet wachten tot Mbuso het kan passen.

Mama C zei

Wat maak je toch altijd een prachtige dingen!

Jessica zei

Heel erg mooie kleurstelling. En de borduurmotieven maken het ook echt winters.

Is dit Xater patroon ook zo lekker in de pasvorm?

Groetjes, Jessica

Diana, zei

Prachtige trui, helemaal mijn smaak!

Groetjes Diana

Diana, zei

Even een vraagje... verschilt de pasvorm niet heel weinig van de Quiara?

Groetjes Diana

Willie zei

@ Jessica, ik ben helemaal tevreden over de pasvorm, veel mooier voor sanne dan bijvoorbeeld de zoe en de antonia, die ik toch ook alletwee veel heb gemaakt hoor.
@ Jana, ik zal quiara weer eens onder het stof vandaan halen. naar mijn beleving heeft die een wat vrouwelijker pasvorm? maar ik zal ze morgen eens op elkaar leggen om te vergelijken