> willie's crazy creations: Mijn eerste granny square

dinsdag 7 juli 2009

Mijn eerste granny square

Ik had garen gekocht voor de shawl uit het boek "Haken voor coole meiden". Als een echte beginneling kocht ik garen dat te dun was, en bovendien lukt het me maar niet om wijs te worden uit het patroon. Gelukkig staat er op de site van Attick24 een schattig patroontje van een vierkantje, een Granny square. Daar heb ik vanmiddag een proefje van gemaakt, en dat is redelijk goed geslaagd. Dus de shawl komt er wel, maar dan bestaande uit deze grannysquares...
Het korte broekje waar ik gisteren aan ben begonnen is overigens klaar maar gaat pas op de foto als het bijbehorende shirtje klaar is.


Edit: nu zijn het er al twee:


7 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Die vallen mee hé (lol). Wordt zo vast ook hartstikke leuk.

Doekedoeke zei

Oh, mooi!!!
Ik wil ze ook maken, maar ik heb nog geen idee hoe :)

Klavertje Kleding zei

Dit model is ook leuk!!

Collie-Collie zei

Die granny squares zijn ook hardstikke leuk! Het gaat erom dat je de look van die sjaal kan vangen. En dat doe je met deze vierkantjes perfekt! Haakse!

Groetjes, Collie

Julaba zei

Leuk idee ook zo'n sjaal. Je hebt mooie kleuren uitgezocht. Succes.

Zussies zei

Jij bent echt een haakverslaafde aan het worden he,hahaha leuk hoor. Mooie kleurtjes heb je weer bij elkaar gezocht. Nou haakse want voor een sjaal moet je heel wat vierkantjes haken lijkt me zo.

Groetjes Jenny

Diana zei

Mooi Willie,
Ik vind hem er heel mooi uit zien!!
Heel knap gemaakt!! Ik heb vanmorgen ook een poging gedaan om een bloemetje te haken, maar die durf ik niet te laten zien...

Groetjes Diana