> willie's crazy creations: Haken als je links bent...

maandag 20 juli 2009

Haken als je links bent...

...is nog niet zo gemakkelijk zag ik gisteravond wel. Mijn vriendin is ook aangestoken door het haakvirus. Maar ze loopt er tegenaan dat het lastig is, linkshandig. Gisteravond zijn we samen bezig geweest en hebben we geoefend met bloemetjes haken. Het lastigste was het nog hoe ze haar haakwerk vast moest houden. Hier haar allereerste proefje, de tweede ben ik vergeten op de foto te zetten, maar die zag er al beter uit... Als ze het allemaal een beetje onder de knie heeft wil ze de slofjes haken uit het boek "Haken voor coole meiden".
Verder heb ik bij haar wat leesvoer meegenomen om me tijdens de vakantie mee te vermaken, in de zomervakantie lees ik meer dan dat ik in het hele jaar verder nog lees...Als het goed is neemt een collega vannacht ook nog een paar boeken voor me mee, jippie...
4 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Willie,

Ik ben ook linkshandig en dan valt het inderdaad niet mee. Ikzelf heb het afgekeken bij mijn moeder en mezelf aangeleerd. Op school moest ik van de handwerkjuf de andere linkshandige kinderen leren haken omdat de juf dat niet lukte.
Je vriendin lukt het anders ook heel goed. Mooi hoor!

Groetjes Judith

Collie-Collie zei

Ja, alles wordt natuurlijk op een rechtshandige manier voorgedaan. Dat is dan best lastig, want je moet dan gaan spiegelen in spiegelbeeld. Ik vind het bloemetje goed gelukt, hoor. Lekker oefenen en dan wordt het supermooi! Alvast fijne vakantie!

Groetjes, Collie

Jozina zei

Hey Willie,
ik heb ook nog wel een paar leuke boeken voor je in de kast staan hier.
Mag je wel lenen van me hoor, zeg je wel even wanneer je ze komt halen dan ,zet ik de koffie klaar(met wat lekkers erbij natuurlijk hahaha)

groetjes Anita

Marjon zei

Ik ben links maar haak rechts gewoon omdat het anders niet lukte. Hou wel de naald een beetje knullig vast....
Wat wil helpen is het voor de spiegel voordoen en als zij dan in de spiegel kijkt ziet ze het links.