> willie's crazy creations: Granny squares

vrijdag 10 juli 2009

Granny squares


Inmiddels ben ik ook lekker op dreef met de granny squares. Het wordt een shawl. De granny squares haak je direkt aan elkaar. Nu zie ik pas dat de shawl op de foto maar 2 granny squares breed is. Ik heb de shawl 3 granny squares breed gemaakt en twijfel nu of ik dat derde rijtje er af zal halen. Hebben jullie goede raad voor me?7 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Hij wordt leuk. Ik zou denk ik zelf voor twee breed gaan. Kan niet zeggen waarom. Misschien omdat ik zelf niet van die brede sjaals houd. Zo dik in je nek!

Doekedoeke zei

Prachtig!!!
Of je voor 2 of 3 moet gaan weet ik niet. Hoe breed is het zo met drie?? Want ik vind het wel erg mooi staan zo!

Collie-Collie zei

Ligt er een beetje aan hoe groot de persoon is die hem draagt! Hoe breder hoe langer de sjaal in verhouding moet zijn, dus ook hoe langer de eigenaresse moet zijn. Voor een kind tot en met een jaar of 10 zou ik zeggen 2 breed. Vanaf 11 (heb het gevraagd aan dochterlief van 11, wat zij ervan vond) die wilde wel 3 breed hebben en zij is 146 lang. Heb je daar wat aan? Het is een beetje moeilijk inschatten voor de lengte, maar ik zou hem gewoon aan het eind telkens om je/of iemand anders nek hangen en kijken welke lengte het mooist is!

Succes!

Groetjes, Collie

kronova, zei

2 of 3 breed is natuurlijk heel persoonlijk. hier houden ze wel van brede sjaals waar ze zich ook nog even achter kunnen verstoppen als ze zich zogenaamd schamen.
Maar wat je ook kiest mooi word het!!!
groetjes Kronova

Judith zei

Hoi Willie,

Ik zou voor 3 breed gaan. Ik vind de sjaal heel mooi worden zo!

Groetjes Judith

Klavertje Kleding zei

Ziet er mooi uit, ik zou ook voor 3 breed gaan!

mio zei

Waar ga je 'm voor gebruiken? bij een winterjas zou ik 'm 3 breed maken, draag je hem als accessoire bij je kleding dan zou ik hem 2 breed maken. Hij wordt wel heel leuk!