> willie's crazy creations: Op een lager pitje...

zaterdag 18 juli 2009

Op een lager pitje...

Nu de kinderen vakantie hebben gaat het allemaal niet zo snel als ik wel zou willen....Zo ben ik alweer heel wat avondjes bezig met de rode Felix, maar echt heel hard opschieten doet het nog niet...nou ja, de voering is klaar, en de buitenjas een heel eind....misschien nog hier of daar een borduurtje, haha, als ik eenmaal bezig ben....
Hier al vast een paar foto's van hoe het er tot nu toe uitziet.
En ontertussen pak ik af en toe mijn haakwerk er bij, vooral de granny squares momenteel, die vind ik zo leuk om te doen. Ik heb besloten dat de shawl toch 3 granny squares breed wordt, anders wordt de shawl te smal voor mij.

En vanmiddag heb ik me bezondigd aan nog wat bolletjes garen in warme tintjes, om dezelfde tas te maken waar Josette nu mee bezig is. Het patroon komt van deze site, een echte inspiratiebron! En nu ziet mijn haakmandje er dus zo uit:5 opmerkingen:

Gerda Hartnan zei

Je jas wordt leuk Willie. Wat een mooie kleurtjes heb je erbij gekocht. Daar moet denk ik binnenkort een mandje bijkomen.

Joozz zei

oh, dat ziet er super uit!! Het is dat het nu zaterdagavond is, anders was ik ook zo naar de Bado gefietst voor extra kleurtjes.
Groetjes, Josette

Collie-Collie zei

Die jas gaat heel mooi worden, zeg! En je mandje ziet er gezellig gekleurd uit. Is die sjaal dat zigzag patroontje? Ziet er heel erg leuk uit. Ik zat wel even te koekeloeren op het scherm hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen, maar daar moet ik nog maar eens langer naar staren!

Fijn weekend, Collie

Zussies zei

De jas ziet er tot zover al leuk uit. En je voorraad wol wordt steeds groter en mooier. Je mag wel oppassen anders past het niet meer in de vakantie koffer,hihi.
Je sjaal schiet al aardig op ziet er leuk uit!

Groetjes Jenny

Klavertje Kleding zei

Wat wordt de sjaal leuk zeg! En je hebt hele mooie kleurtjes erbij gekocht!