> willie's crazy creations: Moederdag 2010

zondag 9 mei 2010

Moederdag 2010Het is weer moederdag en ter gelegenheid daarvan ben ik weer eens heerlijk verwend door man en kinderen. Sanne maakte in groep 4 nog een mooi kadootje en schreef daar iets liefs bij. De mannen zorgden er voor dat ik niet 1 gewenst patroon kreeg, maar wel 3!! Blij ben ik er mee!!!
En verder ga ik vandaag verder met Xenia, die ik gisteren heb geknipt uit een leuk matrouchkastofje en laat ik me natuurlijk in de watten leggen ;-))

5 opmerkingen:

PeTrA zei

Wat een heerlijke cadeaus heb je gekregen! Die zouavebroek is geweldig! Veel plezier met naaien vandaag en een fijne moederdag!

groetjes..Petra

Lilian zei

wat een vertederend briefje van Sanne, zo lief! En een schattig matrouschkastofje!!!!

Gerda Hartman zei

Schattig Willie. Ik kreeg ook al het compliment van goed koken (lol). Heerlijke patronen heb je gekregen.

annefilden zei

Die zouavenbroek is leuk zeg. Mijn dochter vind deze broeken zo leuk. Mag ik vragen waar het patroon vandaan komt? Kan het op de foto niet ontdekken.

groetjes Trudy

saskia zei

hallo Willie

om te beginnen WAUW wat kan jij mooie dingen maken zeg. Petje af. Ik ben een beginnde naaister, en al gaat het met niet slecht af, ik moet nog van verkomen als ik naar jou werk kijk.
Tevens heb ik een vraagje aan je jij bent in het bezit het geweldige Larke Harembroeken patroon, kan jij mij vertellen waar ik die zou kunnne verkrijgen ik zoek er al maanden na en kan hem maar niet te pakken krijgen?
gr saskia
ps ik vol je werk.