> willie's crazy creations: shirtje voor Zefanja

maandag 12 oktober 2009

shirtje voor ZefanjaGisteravond heb ik nog hard gewerkt aan een zomers t-shirtje. Het is bedoelt voor Zefanja, het zoontje van mijn nichtje Renske. Ze werkt daar voor het medisch centrum van Noah's Ark. Zefanja is nu twee-en-een-half jaar oud en draagt maat 80. Ik kon zo gauw geen basispatroontje vinden in maat 80, dus heb maat 86 genomen. Hij groeit er hopelijk snel genoeg in. Renske is momenteel voor twee weken in Nederland en gaat vrijdag weer terug naar Oeganda. Ik denk dat ik haar na vandaag niet meer zie, dus daarom heb ik extra hard gewerkt. Ik heb gelijk de geleerde vaardigheden van de workshop tricot boordjes in de praktijk kunnen brengen...ik kan nog wel wat oefening gebruiken...de komende tijd maar heel veel shirtjes maken... ;-)

3 opmerkingen:

Zussies zei

De boordjes zien er al goed uit hoor! leuk shirt geworden!

Groetjes Jenny

Hannie zei

Wat 'n super shirt, daar is hij vast apetrots op. Ennuh ... jij kon toch al hardstikke goed t-shirts naaien? of toch wat nieuws geleerd van Jenny?
Groetjes, Hannie

BiBaBoBje zei

wat een leuk shirtje!!! Die kleine maatjes herken ik. Vorig jaar gaven ze babykleertjes (3-6maanden) aan de peuters hier in de location.