> willie's crazy creations: Yorik met happy new yearborduur

vrijdag 8 januari 2010

Yorik met happy new yearborduurNu het buiten zo koud is merk ik goed hoe weinig truien Sanne eigenlijk heeft...Onze warmbloedige dochter gaat eigenlijk bijna altijd in een t-shirt met lange mouwen naar school, maar dat is nu natuurlijk echt niet genoeg...Dus in hoog tempo maar even wat warmere kledingstukken voor haar maken...Bij Kunterbunt-Design verscheen deze week de serie Happy New Year en die vond ik direkt al helemaal leuk...zeker de grote applicatieborduur. Maar ook de kleintjes vind ik leuk en praktisch en zal ik vaker gebruiken als afwerking in een kledingstuk, bijvoorbeeld in de voering van een jas of in een hoekje van een kledingstuk dat ik voor een van de neefjes maak..
Het model is weer Yorik van Farbenmix, die lag toch nog voor het grijpen en is een heerlijke speeltrui...4 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik heb ook ineens een warmbloedig kind dat om truien vraagt! Ramon wilde eigenlijk de fleece, die ik vorig jaar voor hem had gekocht, niet meer voor hemzelf. Want hij had het toch altijd warm. Klopt ook wel, hij heeft altijd zijn jas open!!! Maar gisteren was hij toch aan het mopperen en mompelen dat het koud was. Dat ik het waagde om te vragen of ik toch maar..... en ja! hij wilde toch graag warme truien. Dus ik heb gisteren stoeren ritsen gekocht en een stoer patroon gezocht en ga strakjes aan de slag. Ik hoop dat ze net zo mooi worden als de trui voor Sanne!!

Groetjes, Collie

Margreeth zei

Leuk geworden, echt stoer! Antwoord op je vraag: als je een nieuw bericht invoert staat rechtsboven een icoontje (een soort doorgescheurd papiertje), die moet je aanklikken voordat je tekst gaat typen, en zo krijg je het lees-meer... effect ;-))succes en groetjes, Margreeth

Hannie zei

En nog weer een! Leuk hoor, lekker stoer.
Groetjes, Hannie

Sabine zei

Coooooool! Tolle Idee!!!
Liebe Grüße
Sabine