> willie's crazy creations: De knoop nog niet doorgehakt...

woensdag 3 februari 2010

De knoop nog niet doorgehakt...
Wat kan je daar soms toch lang over doen....Ondertussen van het mooie streeptricotje maar vast een hemdje maat 104 voor Zefanja geknipt. Het stofje ligt hier al jaren te wachten maar ik maak er steeds maar niets van terwijl ik hem echt heel mooi vind...Voor de boordjes een restje paarse boordstof gebruikt...Iemand nog een goede suggestie voor een borduurtje passend bij dit stofje??? Denk ik nog even na over het mixshirt voor Sanne...

5 opmerkingen:

Isabelle zei

Als ik het prachtige stofje zo zie, zou ik er iets heel stoers op doen. Omdat het wel een zoet kleurtje is. Ik hou wel van dat contrast.

Groetjes, Isabelle

Diana, zei

Mooi stofjes!! Emioli heeft ook erg leuke borduurtjes, bijv. deze: http://shop.emioli.de/kleine-erforscher-pi-231.html Vind ik wel toepasselijk voor een jongetje uit Afrika. Maar een leuk groen kikkertje of monstertje oid. lijkt me qua kleur ook heel mooi. Succes met kiezen!

Groetjes Diana

Anoniem zei

En Willy ben je er al uit?

groetjes Marion

Willie zei

Hoi Marion,
heb de knoop doorgehakt hoor...er staat een olifant voor op het shirtje....nog even gauw een zoompje er in en dan is hij weer klaar.morgen een foto in mijn blog...
Voor Sanne ben ik er nog niet uit...komt wel na zaterdag...eerst maar eens haar verjaardag vieren...
Groetjes!

Willie zei

@Diana,
die borduurtjes zijn inderdaad geweldig!!! moet ik mezelf misschien maar eens kado doen...op dit shirtje is inmiddels een ander borduurtje belandt. ik denk dat de serie die jij laat zien mooier uitkomt op een effen shirtje...krijg er al helemaal zin in..