> willie's crazy creations: Kati, Yorick en Toni

donderdag 25 november 2010

Kati, Yorick en Toni

Kati, Yorik en Toni
Er komt momenteel maar weinig uit mijn handen.
Maar nu de kou er echt aan lijkt te komen moeten er toch nog maar wat lange broeken en truien komen. Daarom nog een keer een Kati gemaakt, waar Sanne zo blij mee is. Deze keer zonder de omslagen, daar had ik gewoon niet genoeg stof voor. En om er bij te dragen een lekkere Yorik, ook al vaker gemaakt. Met deze set heb ik lekker weer drie lappen helemaal weggewerkt. En hoewel ik de laatste tijd alleen nog maar stoffen uit eigen voorraad gebruik en niet meer probeer te komen merk ik maar niet dat de kast leger wordt, raar is dat.
Oh ja, de borduurtjes op de broek en de trui komen uit de serie Toni macht musik, getekend door Mymaki en gedigitaliseerd door Sonja van Kunterbunt-design.

3 opmerkingen:

Stoffenjunkie zei

Heel herkenbaar hoor. Hier worden ook veel lappen uit de kast weggenaaid maar zichtbaar is het niet. Weinig motiverend want nu mag ik nog steeds heel lang geen stoffen kopen.

Yorik en Kati zijn wel weer erg leuk geworden. Twijfel zelf nog of ik Yorik ook nog een keer wil hebben voor de jongens (heb ook een patronenstop)

Groetjes Denise

Mariette zei

Mooie set! De borduurtjes blijf ik leuk vinden. Jammer dat je je kast niet echt leger ziet worden, moet toch een keer te zien zijn zou je denken;-) Ik hou meestal nog wel weer stof over van een lap en dan schiet het ook nog niet echt op met de vermindering van de voorraad. Soort verplaatsing van het probleem, van een overvolle lappenkast naar een overvolle restjesbak:-))

Hannie zei

Leuke set geworden. En komt er niet veel uit je handen?? Dit toch? Bij mij momenteel echt zo goed als niets. Af en toe naai ik tussen de bedrijven door één naadje aan een tuniek, hahaha.
Groetjes,