> willie's crazy creations: Sanne houdt van Tina!

zondag 27 maart 2011

Sanne houdt van Tina!


Na een metersdiepe dip is er eindelijk eindelijk weer eens iets uit mijn handen gekomen. En Sanne en ik zijn er ook reuzeblij mee. Het zijn twee heerlijk zomerse setjes geworden bestaande uit een kort broekje en een halterwikkeltopje. Het patroon is spiksplinternieuw en is vanaf 31 maart verkrijgbaar bij Cinderella Zwergenmode. (Dankjewel Claudia, dat ik mocht proefnaaien!) Ik heb ouderwets gemixt met stofjes uit de oude doos en ben wel tevreden eigenlijk. De setjes zijn ook nog onderling te combineren. Maar Sanne had geen zin om langer te poseren. Het was voor haar wel meer dan 4 maanden geleden dat ze voor de laatste keer zo voor me heeft geposeerd.
Intussen heb ik de smaak weer een beetje te pakken en heb ik al weer een nieuw zomers patroon uitgetekend en geknipt. Ik hoop dat ik lekker op gang kan blijven!


 Mijn blog moet trouwens ook nodig weer eens gepimpt worden maar dat stel ik lekker nog even uit! ik ga nu eerst nog even achter de naaimachine.

6 opmerkingen:

frunnik zei

Prachtige sets zij n het geworden het staat Sanne erg leuk!
Fijn dat je weer uit de dip bent.

Groetjes Arjanne

Josita zei

Wat lekker dat je weer uit je dip bent! Regelmatig kwam ik even kijken of je alweer aan de gang was. Gelukkig heb je je machine weer gevonden, want de stelletjes die eronder vandaan komen zijn erg leuk geworden!!

Ellen zei

Wat een leuk setje voor je dochter, staat haar erg leuk.
Dat patroon ga ik ook zeker bestellen.

Groeten Ellen

Joozz zei

Wat een super leuke setjes zijn dit! Laat de zomer maar komen.
Groetjes, Josette

Hannie zei

Daar is ze weer! En dan gelijk maar met 2 setjes, helemaal leuk staan ze Sanne. Ik vind de wikkeltop van dit patroon erg leuk ;-)
Groetjes,

Anoniem zei

Fijn dat je er weer bent.we gaan vast en zeker weer mooie naaiwerken van je zien.

Groeten