> willie's crazy creations: Hoera ik word weer tante!

maandag 28 november 2011

Hoera ik word weer tante!
Mijn neefje Tumelo krijgt er een broertje bij. Mbuso heet hij en hij is ruim twee jaar oud. Natuurlijk zijn wij samen met Marijke, Roelof en Tumelo heel blij met deze familie-uitbreiding ;-). Ik ben gelijk aan de slag gegaan om wat peuterkleding te maken. Om te beginnen deze twee Fohr-shirts. Bij het exemplaar met de oranje boordjes maak ik nog een bijpassend vest, maar dat staat nog in de steigers ;-) en hoop ik later in mijn blog te laten zien.
Overigens vertrekt mijn zusje met haar gezin komende donderdag al naar Zuid-Afrika om hun zoon en broertje op te gaan halen. Eenentwintig december hopen we met een grote delegatie op Schiphol te staan om ze welkom te heten in Nederland.... Blij, blij, blij!

6 opmerkingen:

Mama C zei

Gefeliciteerd! Kan me voorstellen dat je heel blij bent. Leuke reden om weer eens wat kleinere kleding te maken. Je hebt gelukkig nog even de tijd tot 21-12 ;-)

Groetjes mama C

ps. kan je mij namen noemen van stoffenzaken in Zeist? Heb zaterdag wel Ka... (ben de naam kwijt) bezocht, ben benieuwd of jullie nog meer hebben.

Willie zei

@ mama C : helaas hebben we verder helemaal geen stoffenwinkels in Zeist... ;-(
Wel beter voor mijn portemonee...

Joozz zei

Gefeliciteerd!
Gelukkig heeft hij straks meteen een gevulde kledingkast want hij zal wel enorm moeten wennen aan het koude weer hier!
Groetjes, Josette

Gerda Hartman zei

Leuk Willie. Gefeliciteerd. Kun je weer lekker aan de slag voor jongens kleertjes.

Klaasje zei

Wat leuk zeg. Altijd weer bijzonder om zo familie uitbreiding te krijgen. Kun jij weer lekker aan de gang met kleine maatjes! daar zullen ze vast blij mee zijn.
Gr, Klazina

Mirella zei

Gefeliciteerd, wat een geweldig nieuws zeg!
Je hebt al leuke truien gemaakt, super