> willie's crazy creations: Dana

dinsdag 22 januari 2008

Dana

Volgende week is er een door school georganiseerde musical waar alle kinderen van de school aan mee werken. De kinderen van groep 2, waar Sanne in zit, zijn kabollebruinebouters....(sorry, ik kan het ook niet helpen, maar zo worden ze genoemd...:-)))
Ze dragen dan allemaal een rode kaboutermuts, een volwassen maat rood t-shirt met een riem er over heen, en daaronder een blauwe spijkerbroek. Lekker praktisch, zullen de juffen hebben gedacht, want welk kind heeft er nu niet een spijkerbroek...Nou, Sanne dus....Maar niet getreurd, gelukkig een handige moeder in huis....Ik maak gewoon "even" een spijkerbroek voor haar.....Ik gebruik daarvoor het patroon Dana van farbenmix. Ik ben al weer een heel eindje op gang. Hier even een paar foto's om een eerste indruk te krijgen....

1 opmerking:

Anoniem zei

Hahah dat is een goeie zeg, Sanne zonder spijkerbroek maar bekend probleem die arme kinderen van mij hebben ook geen spijkerbroek, daar snapt werkelijk niemand wat van. Als je ze vraagt 'zitten die wel lekker dan' , heb nog nooit van iemand gehoord dat een spijkerbroek heerlijk zit. Zie alleen maar riemen en afzakkers,vreselijk.

Sanne ik vind je 'enige' spijkerbroek echt heel erg mooi !!!!!

Groetjes van Saskia