> willie's crazy creations: Award

maandag 14 juli 2008

Award


Wat een eer, ik heb met mijn weblog een award verdiend!!!Foto's kijkend in de weblog van Esther1975 las ik ineens dat zij mijn weblog een award heeft gegeven. Dit was haar motivatie:
Te beginnen met Willie omdat zij mij vanaf het begin dat ik ging naaien enorm geinspireerd heeft. Ik kijk ook regelmatig op haar blog en vind het geweldig om te zien wat ze allemaal maakt!
En dat terwijl ze zelf zulke prachtige en bijzondere kleding maakt, die mij juist weer stimuleert en inspireert!Bedankt Esther!
En nu aan mij de eer om deze award aan drie andere mensen door te geven...Daar moest ik wel even goed over nadenken. Er zijn nl. zo veel weblogs die ik regelmatig lees en bekijk....Het is heel erg moeilijk om daar een keuze uit te maken. Uiteindelijk heb ik de volgende drie weblogs uitgekozen. Om te beginnen de weblog van Josette. Via haar leerde ik Farbenmix kennen, en heb ik leren mixen met stoffen en versieringen....Ik vind het prachtig wat een originele kleding zij ook altijd weer in elkaar tovert!
Verder de weblog van Jana. Geweldige dingen maakt zij ook....En wat ben ik nog blij met de prachtige Good Girl borduur die zij voor mij maakte!
En als laatste de weblog van Petra/Pigje. Alles in de weblog is even mooi...en wat staat het de mooie kleine mannequin allemaal geweldig!
Nou dames, aan jullie de taak om de award weer door te geven....

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Willie,

Bedankt voor je nominatie!!! Ik vind het een hele eer, helemaal dat ik hem van jou krijg! In mijn weblog kun je mijn reatie lezen en aan wie ik hem weer door heb gegeven...

groetjes Diana