> willie's crazy creations: Loretop

zaterdag 23 mei 2009

Loretop

Gisteren heb ik voor Sanne een Loretop in elkaar gezet, van een mooi tricotje dat ik van Lilian had gekregen. Omdat ik twijfelde over de maat heb ik de bandjes van tricot gemaakt, maar bij een volgend exemplaar probeer ik misschien toch de bandjes van gewoon biaisband te maken...Ik wil de broekrok ook graag maken, maar twijfel enorm over de maat...en doordat dit zo'n heel ander patroon is als de anderen is het erg moeilijk na te meten...ik twijfel nog maar even verder... ;-))
9 opmerkingen:

Claudia zei

wow willie,
supersuperschön.
glg
claudia

Klavertje Kleding zei

Heel mooi topje geworden, prachtig stofje! Ik heb hier ook de Lore liggen, maar nog niet gemaakt, dus ik kan je nog niets vertellen over de maat. Succes!

Grt. Nel

Collie-Collie zei

Mooie top is het geworden. Als je twijfeld over welke maat je moet nemen, maak hem dan eerst van pitjeskatoen. Of een ander goedkoop lapje of zo. Dan is het gewoon even knippen, rijgen en passen voor de maat te checken. Je hoeft hem dan niet echt te naaien. Daarna kan je het van de goede stof knippen en die gaan maken.

Groetjes, Collie

Die Oma und Kräuterhexe zei

hallo ein wunderschönes Dress;))
GLG Adelheid

Doekedoeke zei

Wat is hij mooi!! Wat een prachtige stof heb je kunnen gebruiken!
Groetjes, Chantal

Isabelle zei

hij is super geworden! Mooie stof ook. Als het topje goed zit qua maat, dan zal de broekrok toch ook goed moeten zitten in die maat? Zo redeneer ik tenminste altijd ;-)! En anders idd een proefmodelletje maken!
Succes!!!!

Jozina zei

Mooie top Willie,
leuk patroon is dat!!!

groetjes Anita

Gerda Hartman zei

Hij is echt super leuk geworden. heb je maat 134/140 genomen? En die eeuwige twijfel. Ik herken het helemaal.

Aline zei

Wat een mooie top. Echt een prachtige stof!