> willie's crazy creations: Saratop met cijferbuttons

maandag 18 mei 2009

Saratop met cijferbuttons

Voor Tumelo weer een shirtje genaaid. Een Saratop, al een echt beproefd model voor mij, al zo vaak gebruikt...maar ik blijf hem leuk vinden, voor jongens en voor meisjes. Op het shirt borduurtjes uit een nieuwe serie van Kunterbunt-Design. Ze komen vrijdag in de shop. Ze borduren echt prachtig uit. Ik ben benieuwd wanneer mijn zusje dit shirtje in mijn blog ontdekt... ;-) Hier op de laatste foto nog een borduurtje uit de serie waar bij nader inzien geen ruimte voor was op dit kleine maatje..
3 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat mooi genaaid weer. Wel handig dat er op de foto's kan wordt geklikt om uit te vergroten, nu zag ik gelijk hoe je donkerblauwe biezen eraan hebt gezet. Mooi gedaan met dat slingerstiksel erlangs. Dan blijft het natuurlijk ook elastisch, weer wat geleerd! Ik ben namelijk met tricot en jersey en zo absoluut zo groen als gras! Ik moet voor Kirsten toch echt een legging en een shirtje maken, voor bij dat spijkerrokje en jasje wat ik vrijdag af heb gekregen. Dat heb ik beloofd, dus ik moet mezelf toch maar eens een schop onder mijn kont geven.

Groetjes, Collie

Gerda Hartman zei

Heel erg leuk geworden allebei! Je zus boft maar met zo'n zus!

Judith zei

Leuk shirt! De borduurtjes zijn ook mooi zeg. Ben blij dat er wat meer voor de jongens wordt gemaakt op het moment. Kan bij jou lekker inspiratie opdoen als je wat maakt voor Tumelo. Ik moet natuurlijk niet exact hetzelfde maken, want ze kunnen elkaar natuurlijk tegenkomen hier Vriezenveen haha.

Groetjes Judtih