> willie's crazy creations: Kerstin

zaterdag 22 oktober 2011

Kerstin

Kerstin

Vanmorgen heb ik het vestje van ABC-patroon 128 gemaakt, maar die zet ik pas op de foto wanneer ik de bijbehorende broek ook klaar heb (en die moet ik eerst nog knippen).
Omdat ik de machine toch nog met rood ingespannen had schoot me te binnen dat ik dan gelijk dit rode vestje wel even in elkaar kon zetten. Het stofje was ik afgelopen week tegen gekomen toen ik weer eens door mijn lappenvoorraad heen ging...
Het patroon heet Kerstin en is van Farbenmix. Het is echt een heerlijk vlug-klaar project, weinig werk en veel resultaat. Sanne had me al veel vaker om dergelijke vestjes gevraagd maar het kwam er steeds maar niet van. Nu hebben we de smaak te pakken en heeft Sanne nog direct twee exemplaren besteld. De eerste knip ik zo gelijk even, felroze met donkerbruin wordt die. En dan moet ik toch echt broek ABC 128 knippen...waarom stel ik dat toch steeds zo uit?

4 opmerkingen:

Joozz zei

Helemaal geweldig! Wat een schitterend stofje hiervoor. En wat ben je super aan het UWYH'en. Ik ga dit patroon ook weer eens opduikelen, ideaal voor dit weer.
Groetjes, Josette

Diana, zei

Mooi vestje, één van mijn favoriete patronen. Hij staat Sanne ook erg mooi in deze kleur! Ik draag ze zelf ook graag, dus ik snap wel dat Sanne er nog een paar besteld heeft.

Zussies zei

Leuk vestje geworden, staat Sanne heel mooi! En wat word het al een dametje, leuk om te zien!

Klavertje Kleding zei

Leuk geworden! Je brengt me op een idee met dit patroon, ga het gelijk eens opzoeken.

Grt. Nel