> willie's crazy creations: Karteris Barneveld

dinsdag 25 oktober 2011

Karteris Barneveld

Vanmorgen ben ik met Lilian en Josette op pad geweest. We gingen naar Karteris in Barneveld. Een waar stoffenparadijs, en ik was er nog nooit geweest ;-). Ik heb redelijk gericht ingekocht. Ik wil heel graag het jack uit de Ottobre maken voor Sanne. Die vind ik geweldig, en Sanne gelukkig ook, mede doordat er geweldige uitneembare mouwen inzitten... Ik scoorde een prachtig stofje, aan de binnenzijde mooie suede, aan de buitenzijde lekker ruw en langharig. Voordeel van deze stof is dat het niet gevoerd hoeft te worden. Verder drie patronenbladen en twee rollen patroonpapier gescoord en nog heel mooie tricot om de inmiddels beroemde knoopjurk uit de Knipmode te maken. Goed geslaagd dus. Dit gezellige uitje sloten we af met een kopje koffie met gebak en met de belofte dat we dit vaker gaan doen. Wat een straf...
Oh ja, op de foto ook nog een derde Kerstinvestje, waarmee ik weer twee lapjes helemaal heb opgenaaid. Raar toch dat het in de kast maar amper opvalt dat ik toch best veel heb weggewerkt...

5 opmerkingen:

Collie-Collie.com zei

Wat heerlijk om lekker met z'n drietjes te shoppen en mooie stoffen te bekijken en kopen. Dat langharige ziet er heerlijk warm uit.

Ook niet verkeerd om te eindigen met wat drinken en taart!!

Hahaha, ik ben vanaf eind mei bezig met UWYH en ik heb héél wat meters weggenaaid, een metertje of 50... en er vallen nu pas wat gaatjes her en der... frustrerend is dat, hè!

Maar zo langzamerhand krijg ik wel meer overzicht in wat voor lapjes ik allemaal heb... dus het heeft wel nut!

Groetjes, Collie

Mirella zei

ooo... leuke dingen heb je gescoord!! geweldig zo'n uitje he?

Sandra zei

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Die langharige stof vind ik helemaal super! Heerlijke winkel lijkt me die Karteris, ik ken ze nog van de internetwinkel, zo jammer dat ie weg is, echt prachtige stoffen verkochten ze.

Groetjes, Sandra

Jozina zei

....ben wel benieuwd naar die tricot voor de knoopjurk voor jezelf, blijft nog even een verassing??????

groetjes Anita

Klaasje zei

Wat een leuke stofjes heb je meegenomen.
Ik kom heel vaak bij Karteris, maar is eigenlijk niet goed, ik neem altijd meer mee dan ik nodig heb. Er is echt superveel keus, en dan word je zo hebberig he!
Succes met wegnaaien, gr, Klazina