> willie's crazy creations: Klein Fehrman

vrijdag 21 oktober 2011

Klein Fehrman

klein Fehrman
Weer een vest klaar voor Sanne, en daarmee weer een heel dikke lap uit de voorraad weggewerkt. Het patroon dat ik heb gebruikt is Klein Fehrman van Farbenmix, de stof is een prachtige blauw gemeleerde borgstof. Niet alleen de schaar had het zwaar, de naai- en lockmachines vonden het ook niet leuk om met deze stof te werken. De rits kreeg ik niet helemaal naar mijn zin, maar de stof was zo dik dat er op sommige plekken bijna geen doorkomen aan was. Het is een heerlijk dik knuffelvest geworden en Sanne wilde het het liefste gelijk aanhouden. Maar daarmee wachten we nog maar even totdat het echt koud gaat worden. Misschien om lekker in buiten te spelen vanmiddag.
En nu mag ik van mezelf geen omtrekkende bewegingen meer maken maar ga ik echt beginnen met ABC128. Het vestje ligt al geknipt uit rode tricot. Dus straks de machines inrijgen met rood garen en dan kan ik vanavond zo aan de gang.

5 opmerkingen:

Sandra zei

Prachtig! Wat een heerlijke, mooie zachte stof. Kan me voorstellen dat je dochter er blij mee is!

Groetjes, Sandra

Klavertje Kleding zei

Mooi geworden. Lijkt me heerlijk dragen, lekker warm.

Grt. Nel

Collie-Collie.com zei

Hahaha, omtrekkende beweging maken...

Je maakt alleen maar superbewegingen, want je bent lekker bezig ;-)

Dik superdikke vest is ook weer mooi geworden. Kan je dochter zichzelf knuffelen. Zal wel een groot gat in de kast achterlaten nu deze lap eruit is!!

Groetjes, Collie

Mariette zei

Wat een mooi vest, ziet er heerlijk behaaglijk uit! Die zal goed van pas komen deze koude winter!(als het tenminste klopt wat ze nu voorspellen)

Gerda Hartman zei

Willie, staat haar super leuk en ziet er heel behaaglijk uit.