> willie's crazy creations: Soni gilet

maandag 25 april 2011

Soni gilet

 
 Het giletje waar ik al een week geleden aan begonnen was is af! Door het mooie weer kwam het er maar niet van, en deed ik iedere keer maar een klein stukje maar vandaag heb ik het toch afgemaakt en ik vind het leuk geworden! Ik heb er twee heel kleine restjes stof voor gebruikt die ik alletwee te mooi vond om zo maar weg te gooien en nu zijn ze goed besteed! De borduurtjes komen uit de serie ScooterLove van Kunterbunt-Design en de knoopsgaten is een freebie van Huups. Die vrolijken het verder een beetje saaie voorpand helemaal op.
Verder heb ik vooral buiten veel patronen zitten tekenen uit de Knippie en uit de Ottobre. Het volgende ligt ook al geknipt: een neckholdertop van rozerood gestreepte tricot, waarmee er weer een dierbaar stofje helemaal op is. Het bijbehorende borduurtje is ook al klaar. Het wachten is alleen nog op de lockmachine die in reparatie is. Verder een jurkje tropical Blend uit de nieuwste Ottobre en een jumpsuit Color Splash uit de nieuwste Ottobre. Ik kan dus zo weer aan de slag. Waarschijnlijk begin ik met het jurkje uit de Ottobre, want daarbij zijn de naden het minst zichtbaar. Ik heb namelijk het geduld niet om te wachten tot mijn lockmachine klaar is.

3 opmerkingen:

Zussies zei

Mooi stoer gilet geworden!!

Jessica zei

Mooi hoor dat gilet.
Maar wat een drive heb jij toch om zoveel te maken. Ben best wel een beetje jaloers. Hier liggen zo'n 5 kledingstukken die net nog niet af zijn. Moet ik toch maar aan beginnen vandaag.

Groetjes, Jessica

Hannie zei

Leuk giletje! En stof weggooien .... ik val bijna van m'n stoel van de schrik, hahaha.
Groetjes,