> willie's crazy creations: haken

dinsdag 23 juni 2009

haken
Eventjes heel wat anders...tussen alle naaiwerk door. Over een paar weken staat de vakantie voor de deur, en dan wil ik natuurlijk ook graag wat onder handen hebben. Zo'n haakwerkje is dan . Het idee heb ik van Gerda, het patroontje komt van deze site. Omdat ik in geen jaren gehaakt had, en al helemaal niet zelfstandig, heeft Gerda me nog een heel eind geholpen door het in het nederlands te vertalen, hoewel de foto's voor zich spreken als je het eenmaal door hebt. Ook Carla heeft me nog wat wijze raadgevingen gegeven. Bedankt allebei! Nu moet ik het eerst weer even opzij leggen, want de proefborduurtjes komen er weer aan, dus dat gaat voor. Dit is wel een heerlijk werkje om snel tussendoor even op te pakken, of om heerlijk mee in de tuin te zitten. Het is een bont geheel maar Sanne heeft de kleurtjes uitgezocht en vindt het helemaal geweldig zo.10 opmerkingen:

♥petra ♥ zei

Hallo nach Netherland,
das sieht richtig schön bunt aus !!
GLG Petra :0))

Klavertje Kleding zei

Dat ziet er super uit, lijkt me ook een leuk werkje voor de vakantie. Doe je de kleuren willekeurig of heb je er nog een bepaalde volgorde in?

Grt. Nel

Joozz zei

Dat ziet er goed uit! Je hebt de handigheid duidelijk te pakken, de overgangen naar een andere kleur zijn helemaal niet meer zichtbaar.
Groetjes, Josette

Willie Bakker zei

@ Nel

Ik doe de kleuren nu willekeurig, maar zou er een volgende keer wel iets meer een patroon in willen hebben...maar hoe ik dt precies moet aanpakken is me zelf nog een raadsel...voorlopig houd ik mezelf hier maar lekker mee van de straat.. ;-)

Hannie Mars zei

Ik ben ook al haakwerk voor de vakantie aan het verzamelen! Stel dat ik me eens zou vervelen. Ziet er erg leuk uit met al die kleurtjes! (ik heb nog iedere dag(?) profijt van de haakles van de Sanchodag Enne fijne vakantie!

Groetjes Hannie

mio zei

bestaat toeval? we zijn met hetzelfde bezig haha... leuk! jij hebt al een goed begin! Succes!
allemaal aan de Hexagons! ;-)

Willie Bakker zei

@ Mio,
wat leuk joh, het is inderdaad een heerlijk en verslavend werkje...veel succes!

Gerda Hartman zei

Ziet er hartstikke leuk uit Willie. Leuk dat het zo aanstekelijk is. Werkt lekker hé met die zoete kleurtjes!

Klavertje Kleding zei

De volgende keer......je bent nog al wat van plan! Succes hoor, en laat de vorderingen maar zien op je blog, leuk!!

Grt. Nel

Collie-Collie zei

Wat supermooi, zo'n regenboogkleed. Ik zag het daarnet ook bij een ander op een blog. Ik ben namelijk ook op zoek naar een werkje voor op vakantie en mijn jongste wil graag een sprei, dus ik denk dat ik voor de vakantie nog even op bolletjesjacht moet gaan!

Groetjes, Collie