> willie's crazy creations: een broek voor bij het brandweershirt

zaterdag 25 april 2009

een broek voor bij het brandweershirtVanmiddag zie ik mijn neefje Tumelo weer. Omdat we ver bij elkaar vandaan wonen gebeurt dat niet zo vaak als we wel zouden willen. De laatste twee avonden heb ik dus ook hard doorgewerkt om de broek af te maken die ik bij het brandweershirt had gepland. Het was een vrij eenvoudig model dat ik heb afgewerkt met wat blauwwitte accenten. Zo met het shirt samen is het een leuk setje. Tumelo is een heerlijk buitenspeelkind, dus ik weet dat mijn zusje zelf niet snel een witte broek zal kopen...dat kan je dus maar beter van je tante krijgen.. ;-)).
Op de derde foto zie je de zilveren lakstof en de stenzostof die ik vanmorgen op de markt heb opgehaald bij de Stoffenkraam. Het model, daar ben ik nog niet helemaal uit. Ik vind nog steeds de Roos ballonjas geweldig, maar die heeft Sanne al twee keer eerder gehad, en om die nu weer te maken??? Ik zou ook wel een wat kortere trenchcoat willen maken, weet iemand misschien een model? Of toch meer een jack? Zo vind ik Felix ook nog steeds een prachtig model, maar die heeft Sanne al twee winters gedragen...Pfff...ik ben er nog niet uit.4 opmerkingen:

Die Oma und Kräuterhexe zei

Hallo, schöner Blog tolle Sachen ich schaue gerne wieder vorbei.
LG aus Deutschland bis dann Adelheid

Anoniem zei

Erg leuk setje geworden. Leuke stof heb je voor je jas. Moeilijk hé om een leuk model te kiezen. Maar vaak ziet een jas er weer heel anders uit van een ander stofje! Heeft Sanne misschien zelf een idee?

THEA zei

Ja ik zou ook de toekomstige draagster eerst vragen!!
En samen komen jullie er wel uit !

Groetjes Thea

Isabelle zei

Leuke stoffencombi, ik heb op het spektakel ook met dat prinsessenstofje in handen gestaan.... Maar waarom maak je er niet een kleinSylt van? Ik vind het een groot succes voor Evelien!

Het setje voor Tumelo is ook prachtig geworden! Enne...ach wit....ik stoor me niet meer zo aan de buitenspeelvlekken, daar ontkom je niet aan ;-)!