> willie's crazy creations: nieuwe plannen

donderdag 23 april 2009

nieuwe plannen
Vervelen is er hier voorlopig niet bij. Na mijn reuzendip van een paar weken terug gelukkig weer heel veel plannen nu. Daarbij aangemoedigd door de reuzenstapel Ariadnes en de nieuwe Ottobre. Geknipt ligt er nog een witte linnen broek voor Tumelo voor bij het donkerblauw witte brandweershirt. Ik ga het afwerken met wat bijpassend band en doorstikken met donkerblauw.
En afgelope week liep ik tegen een heerlijk lapjes spijkerstof aan, het is maar 50 centimeter maar hopelijk precies genoeg voor mijn favoriete ottobrerokje dat ik al drie of vier keer eerder maakte en dat Sanne zo mooi staat...Direkt herinnerde ik me dit leuke band dat ik op de fourniturenverkoop kocht, vorig jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Sancho. (Wie wat bewaart die heeft wat...;) )
Ik weet gewoon bijna niet waarmee ik zal beginnen...Zo eerst maar de kinderen uit school halen en met een kopje thee in de zon de nieuwe Ottobre gaan bekijken....

5 opmerkingen:

Zita zei

Heerlijk om weer zo vol plannen te zitten! Ben benieuwd naar je creaties.

Collie zei

Leuk dat je weer lekker vol inspiratie zit. En wat een leuk spijkerlapje, zeg, met die leuke stiksel erop! Super, dat wordt vast een prachtig rokje! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

Groetjes, Collie

Doekedoeke zei

Wat heerlijk dat je weer zo vol nieuwe ideeën zit!
Geniet maar lekker van al je inspiratie!
Ik vind je brandweershirt het einde!! Wat een leuke borduursels...

Gerda Hartman zei

Het gaat weer helemaal goed zo te zien. En wat een keigaaf spijkerlapje. Hé, dat band moet ik ook nog hebben!

Jozina zei

Jouw energie werkt aanstekelijk Willie,
zelfs ik krijg weer zin om achter mijn machine te gaan zitten.
Hartelijk dank daarvoor!!!!

groetjes Anita