> willie's crazy creations: Ik ben er nog niet uit....

zondag 26 april 2009

Ik ben er nog niet uit....

...welk patroon ik zal gebruiken voor Sanne's jas. Inmiddels heb ik de keuze tot deze drie modellen gereduceerd. Een kortere trenchcoat uit een oudere Ottobre, waarvan ik de lengte heel leuk vind, maar de kraag veel te groot. Ook jammer dat er weinig deelnaden inzitten.
De Roosballonjas, die ik al twee keer eerder maakte, waarvan ik het model nog steeds geweldig vind, maar, mmm, wordt het niet een beetje saai???
De trenchcoat uit de een na laatste Knippie idee. Dit vond ik gelijk al een supermodel, maar hij lijkt me zo bewerkelijk, en daar zie ik tegenop...
Oh ja, en toen zag ik ook nog twee Monny pattern trenchcoatpatronen, die ik alletwee geweldig vond...maar ja, dan moet ik weer zo veel geld uitgeven voor een patroon terwijl ik al zo veel in huis heb, schaam schaam...
Kan iemand me helpen deze keuze te maken??? Ik ben heel benieuwd naar jullie keuze!8 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Willie,

Ik vind die jas uit de ottobre het mooist. En de kraag vind ik juist super! Succes met je keuze.

Groetjes Judith

Zussies zei

De jas uit de Ottobre is wel leuk heb ik zelf al een keer voor Sanne gemaakt maar ze heeft hem nooit gedragen hij valt nl. heel groot uit. Moet je dus wel op letten. De jas uit de knippie is ook super. En ja de ballonjas blijft mooi, je zou hem ook wat korter en zonder ballon effect kunnen maken dan lijkt de jas toch anders.
Nou aan mij heb je ook niet veel qua keuze, succes!!!
Groetjes Jenny

Gerda Hartman zei

Ik zou toch ook weer voor de ballonjas gaan en ik vind de suggestie van Jenny wel wat om hem dan wat korter te maken en zonder ballon effect. Zo zie je er ook veel voor de grotere meiden.

Nel zei

Ik zou voor het model uit de Knippie gaan. Wel bewerkelijk inderdaad, maar super leuk. Heb hem zien hangen in de stoffenwinkel bij ons. Juist leuk om een model te maken wat je nog niet eerder gemaakt hebt! En als ik zie wat je allemaal maakt, zal het echt niet zo moeilijk zijn voor jou.

Anoniem zei

Hoi Willie,

Maak die uit de Knippie maar, die zal haar super leuk staan.

Nu niet meer twijfelen hoor !!! :)

Groetjes van Saskia

Collie zei

Welke vind Sanne het mooist? Wie weet kan ze je een beetje helpen, al is het maar om aan te geven welke ze niet zo leuk vind. Alle exemplaren die je opnoemt zijn leuk, succes alvast gewenst... Ienemienemutten kan natuurlijk ook!

Groetjes, Collie

Hannie zei

Ik denk dat Sanne de grote kraag van de Ottobre jas wel kan hebben omdat ze zelf ook flink is voor haar leeftijd. Daarnaast kun je natuurlijk prima het Roos patroon gebruiken zonder balloneffect en gewoon met 'n ceintuur toch?
Maar ik zou zeker eerst aan Sanne vragen wat zíj vindt. Er zou hier 'n storm losbarsten als ik dat niet zou vragen WANT zíj moet 'm toch dragen, haha.
Groet, Hannie

Hannie zei

En ben je er al uit?
Groet, Hannie