> willie's crazy creations: lapjesdeken fase 2

zaterdag 4 april 2009

lapjesdeken fase 2
Gisteravond nog meer lapjes geknipt en daarbij de raadgevingen van medesanchoërs ter harte genomen...Dat kwam er op neer dat ik nog wat extra effen rode blokken toevoegde, en verder dezelfde stofjes bleef gebruiken en niet nog meer toevoegingen. De rijen lapjes heb ik inmiddels gestikt en hier even naast elkaar gelegd om te zien of alles nog klopte volgens mijn planning. En ja, het is tot zo ver geslaagd.
Nu met spelden de blokken aangeven waar de borduurtjes komen, acht in totaal. Er komen borduurtjes op uit een nog nieuw te verschijnen serie van Kunterbunt, waarmee de deken straks helemaal bij mij past...en niet bij een van de andere gezinsleden hier...haha...5 opmerkingen:

Collie zei

Je medesanchoërs hebben helemaal gelijk. Inderdaad door die extra rode vlakken is het "sterker" aanwezig zal maar zeggen. Heel mooi zo.

Groetjes, Collie

Anoniem zei

Hallo Willie,Je lapjes deken word super leuk zo in deze kleurstelling maar je maakt ons wel erg nieuwsgierig hoor kan je niet vast een heeeel klein tipje van de sluier oplichten?????
Groetjes Marion

Isabelle zei

Ja! Zo is het beter! Ik vind hem echt prachtig zo!!!! Die rode vlakken geven hem extra body. Wordt helemaal super.

h zei

Die Willie heeft de vaart erin! Heel leuk wordt ie al hoor maar je maakt me errug nieuwsgierig waarom deze deken nu helemaal JOUW deken wordt met die borduurtjes.
Groet, Hannie

Diana zei

Heel erg mooi zo!! Meer à la Willie met de extra rode blokken! ;) Succes met in elkaar naaien!!

Groetjes Diana