> willie's crazy creations: Eindelijk weer eens nieuwe foto's....

woensdag 1 april 2009

Eindelijk weer eens nieuwe foto's....































Na een aantal weken van niks of bijna niks doen eindelijk maar weer eens een paar foto's plaatsen in mijn blog...
De laatste tijd totaal geen zin en inspiratie om iets te maken, en alles wat ik probeerde leek wel te mislukken....ggggrrrr...
Het Hildeshirt op de foto's heeft mij bijvoorbeeld wel twee weken tijd gekost...Ik was zo slim om eerst het shirt grotendeels in elkaar te zetten en daarna pas de borduurtjes er op te maken...nou, het laatste borduurtje ging helemaal fout, toen moest dus het shirt ook weer helemaal uit elkaar...Nieuw pandje geknipt en aangezet, borduurtje opnieuw gemaakt, en nee he...alweer ging hij fout. Weer een nieuw pandje en gelukkig, nu ging hij goed...
Daarna kreeg ik een nieuwe serie borduurtjes van Sonja, van Kunterbunt-design, om proef te borduren....Heel langzaam kwam ik op gang en uiteindelijk leidde het tot dit zomerse setje bestaande uit een Ulirokje en een Saratop.
Nu kreeg ik toch echt de smaak weer te pakken, en dus knipte ik een ottobrerokje, dat ik al twee keer eerder maakte maar dat Sanne zo pittig staat. De borduurtjes van LingLing (Kunterbuntdesign) pasten hier heel goed bij...Inmiddels ben ik weer helemaal op dreef...Vanmorgen twee bijpassende lapjes tricot er bij gekocht, die moeten natuurlijk nu eerst nog in de wasmachine. Daar ga ik een volgend Hildeshirt van maken, deze keer met korte mouwen. En er ligt er nog al een geknipt. Dus voorlopig weet ik weer wat ik doen kan... :-))

2 opmerkingen:

marijke zei

Halo Willie,
ik lees altijd met veel plezier je blog en vind je maaksels erg mooi. Vooral al die geborduurde kleding. Nu heb ik zelf vorige week ook een borduurmachine gekocht. Heb ik net op tricot wat zitten proberen maar het trekt ontzettend. Weet jij misschien hoe dit komt en wat ik er tegen kan doen? Ik heb er wel trek en scheur vlies achter gedaan. Ook moet ik nog een instructieles krijgen maar die machine kan ik toch niet zo laten staan!! Hopelijk vind je het niet vervelend dat ik het vraag.

groetjes, Marijke

Hannie zei

Ha die Willie, gelukkig weer 'ns wat van jouw naalden. Leuk allemaal! Wat 'n toestand dat je borduurtje steeds mis ging op het shirt. Gebruik je bij tricot wel knipvlies? Ik gebruik altijd de zachte Mesh versie, gaat heel goed op tricot. Maar als je zoveel problemen hebt, zou ik het op 'n restje tricot borduren en dat dan met 'n ruw randje op het shirt stikken, ook stoer effect geeft dat.
Groet, Hannie